Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός mysafari.gr;

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση.

Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις  καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Για την ορθή χρήση του οδηγού, κάθε επιχειρηματίας-μέλος καλείται να δηλώνει τα αληθινά και ισχύοντα προσωπικά στοιχεία του και να ενημερώνει άμεσα τον mysafari.gr για κάθε αλλαγή στοιχείων.

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής για την υπηρεσία που έχω επιλέξει;

Η πληρωμή για τις υπηρεσίες που παρέχει ο mysafari.gr γίνεται είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή με τις συνεργαζόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

Υπάρχουν κάποια tips στις αλλαγές που μπορώ να κάνω στη σελίδα μου για να διατηρεί την καλή της κατάταξη στη Google;

Όσον αφορά τις αλλαγές που κάνετε στο κείμενο, είναι σημαντικό να παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες, να γράφετε τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεστε στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μην υπερφορτώνετε το κείμενο σας επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τις ίδιες λέξεις-κλειδιά. Οι συχνές αλλαγές (γύρω στο τρίμηνο) επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στη σελίδα σας.

Θέλω να διαγράψω την προβολή μου λόγω σύνταξης, διακοπής των λειτουργιών ή για προσωπικούς λόγους. Πώς μπορώ να το κάνω;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155256131

Κάποια στοιχεία της επιχείρησής μου έχουν αλλάξει. Πώς μπορώ να τα αλλάξω στην προβολή μου;

Μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε με τους μοναδικούς κωδικούς που έχετε στη διάθεση σας, ώστε να διαχειρίζεστε την καταχώρησή σας. Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155256131.

Μετά από πόσο χρονικά διάστημα “ανεβαίνει” η καταχώρηση, αφού το ζητήσει ο πελάτης;

Η εταιρεία υποχρεούται εντός 48 ωρών μετά την αίτηση του μέλους για την εγγραφή του στο mysafari.gr , να έχει δημιουργήσει την καταχώρηση του, η οποία θα είναι πλέον εμφανής σε περίπτωση αναζήτησης από απλά μέλη, χρήστες και επισκέπτες.

Έχω πρόσβαση για αλλαγές στην καταχώρηση μου;

Ναι, κάθε επιχειρηματίας με την εξόφληση του ποσού, λαμβάνει κωδικούς χρήσης για αλλαγές σε κείμενο και φωτογραφίες. Οι διαφημιζόμενοι έχουν το δικαίωμα χρήσης και διαχείρισης του περιεχομένου της διαφημιστικής προβολής τους.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την καταχώρηση μου;

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2155256131